ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΣΜΥΝ

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, η τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων Διοικητού ΣΜΥΝ, παρουσία του Διοικητή Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Δ.Ε. Κατάρα ΠΝ.

Καθήκοντα Διοικητού της ΣΜΥΝ παρέλαβε ο Πλοίαρχος Αντώνιος Ασβεστάς  ΠΝ, από τον Πλοίαρχο Χαράλαμπο Γαβαλά ΠΝ.

Επιλογή Υποψηφίων Σπουδαστών ΑΣΣΕΙ-ΑΣΣΥ Έτους 2022-23

Για να δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.

Συντονιστικές Οδηγίες Διεξαγωγής Προκαταρκτικών Εξετάσεων Εισαγωγής στα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ

Για να δείτε τις Συντονιστικές Οδηγίες ως προς την Διεξαγωγή των Προκαταρκτικών Εξετάσεων για Εισαγωγή στα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ , πατήστε εδώ

Podcast #11 «Οι Στρατιωτικές Σχολές ως επιλογή για έναν σύγχρονο νέο»

Για να δείτε το podcast του ΓΕΕΘΑ με τίτλο «Οι Στρατιωτικές Σχολές ως επιλογή για έναν σύγχρονο νέο» πατήστε εδώ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ. Α/ΓΕΕΦ ΣΤΗ ΣΜΥΝ

Tην Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, ο κ. Α/ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, όπου παρουσία του Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Ιωάννη Πάττα ΠΝ, ενημερώθηκε για την Αποστολή και τις Υποδομές της Σχολής. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στους Ε/Κ Σπουδαστές και να ενημερωθεί διεξοδικά για τις ακαδημαϊκές  επιδόσεις τους, καθώς και για λοιπά θέματα σχετικά με τη φοίτησή τους.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΜΥΝ

Tην Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, η Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα, κ. David Dondua, επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, όπου με την παρουσία του Ναυάρχου Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Ι. Πάττα ΠΝ, ενημερώθηκε για την Αποστολή και τις Υποδομές της Σχολής. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκ Γεωργίας Σπουδαστές της Σχολής και να πληροφορηθεί τόσο την ακαδημαϊκή επίδοσή τους, όσο και λοιπά θέματα σχετικά με τη φοίτησή τους.

Πρόσκληση Επιτυχόντων – Εισακτέων στη ΣΜΥΝ Ακαδημαϊκού Έτους 2021-22

Καλούνται οι επιτυχόντες στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως παρουσιασθούν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:00 στη Σχολή, που εδρεύει στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή, να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών ΓΕΕΘΑ, αριθμός Εγκυκλίου 19, Παράρτημα “Ζ”.

Επισημαίνεται ότι, λόγω της υφιστάμενης πανδημίας πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, οι προς κατάταξη επιτυχόντες στη σχολή θα πρέπει να προσκομίσουν PCR COVID-19 test αρνητικό (-) που θα έχει πραγματοποιηθεί 48-72 ώρες πριν από την ημερομηνία της κατάταξης. Για να δείτε σχετικές οδηγίες, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τις οδηγίες κατάταξης – προπαίδευσης επιτυχόντων στη ΣΜΥΝ, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την κατάταξη, πατήστε εδώ.

Νέα και ανακοινώσεις